شروع ثبت نام کارگاه R

مرکز پژوهشی علوم و مهندسی آب دانشگاه کردستان، در نظر دارد، کارگاهی تحت عنوان آموزش نرم افزار آماری R و کاربرد آن در طرح‌های پژوهشی برگزار نمایید. جهت ثبت نام در کارگاه مذکور به اینجا مراجعه نمایید.آخرین مهلت برای ثبت نام در کارگاه روز دوشنبه مورخه ۱خرداد ۱۳۹۶ می‌باشد

اهداف برگزاری کارگاه

نرم‌افزار R یک زبان برنامه‌نویسی و محیط نرم‌افزاری برای انجام محاسبات آماری و تحلیل داده است. این نرم‌افزار متن باز  بوده و به رایگان قابل دسترس است. این نرم‌افزار همچنین قابل به کارگیری در محاسبات ماتریسی است و در این زمینه، همپای نرم‌افزاری چون MATLAB می‌باشد. نرم افزارR، حاوی محدوده گسترده‌ای از تکنیک‌های آماری (از جمله: مدل‌سازی خطی و غیرخطی، آزمون‌های کلاسیک آماری، تحلیل سری‌های زمانی، رده‌بندی، خوشه‌بندی و …) و قابلیت‌های گرافیکی است. بیش از ۲ هزار بسته نرم افزاری در زمینه‌های مختلف آماری روی این نرم‌افزار نصب می‌شود و از این حیث قدرت شگرفی را به این نرم افزار به ظاهر کوچک می‌بخشد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی شرکت کنندگان با اصول، مبانی و کاربرد‌های این نرم‌افزار در تجزیه و تحلیل نتایج طرح‌های تحقیقاتی می‌باشد.

مشخصات مدرس

نام و نام خانوادگی : دکتر فرشاد فتحیان